1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sallos Update

Discussion in 'General Discussion' started by Staff, Jun 13, 2016.

  1. Jibb20

    Jibb20 Adept

    154
    93
    0
    Jan 27, 2016
    PhilipMcCrevis
    Did you poop
    Rumple forskin
    everythings updated so idk what else there is to do.
     
  2. Gonzals9090

    Gonzals9090 New Member

    3
    0
    0
    Jun 3, 2016
    Also I keep getting the same error ... Can you tell me how to solve please?
     
  3. Lithium149

    Lithium149 Grandmaster

    2,044
    1,611
    113
    Jun 27, 2015
    Finally got tired of seeing my character as an ogre/swamp dragon or ogre/beetle.

    After doing these updates, all I had to do was follow the link in your signature and download/install the last two updates on the list "Talisman Fix" & "Water Fix" and needless to say the fixed large status bar, ogreless rides and pinkless water is amazing. Thanks again man, keep up the good work.
     
  4. Lithium149

    Lithium149 Grandmaster

    2,044
    1,611
    113
    Jun 27, 2015
    Wow that looks disgustingly messy.

    I don't have a solution you are going to like, but I believe the best course of action for all of you with these exception errors to completely un-install, re-install, re-patch all of GM @Blair 's updates first, and lastly patch the updates in this thread last I will try and write out a short step by step for you below.

    IF You are getting error's are still unable to solve, this may be your only course of action below;

    Please make sure all UO Clients have been shut off, UO Steam, Razor & Sallos for the time being.

    Step 1. Uninstall / Re-install Sallos
    Step 2. Download & Replace these fixes from GM @Blair
    Step 3. Download data.zip extract and replace into Sallos folder over already existing data folder.
    Step 4. Download staidx0.zip & statics0.zip, extract and replace these into the main Ultima Online directory. i.e ( C:/Program Files/Electronic Arts/Ultima Online Classic )

    Hopefully this helps, if this doesn't solve your issue someone with some more technical experience will have to jump in and take over for me.
     
  5. parsnip

    parsnip Grandmaster

    1,592
    1,803
    113
    Jul 11, 2013
    I have no idea if this is useful or not bug jjjjag wanted someone to post this:

    <jjjjag>
    someone should tell this guy to delete his configuration.xml file located in C:\users\"his computer name"\appdata\local\sallos\ he may have to show hidden files/folders in order to see appdata folder.
     
  6. Lithium149

    Lithium149 Grandmaster

    2,044
    1,611
    113
    Jun 27, 2015
    Seems that on a red(Murderer) in Brit and Minoc I have noticed so far my Red is unable to WALK into town, I have to cast teleport and teleport into town.

    Anyone else having this issue on their Murderers unable to walk into towns?

    In advance, I have already turned Siege Ruleset : Off just in case that was your answer in respect to the issue at hand.

    Regards,
     
  7. a_roll_of_sushi

    a_roll_of_sushi Adept

    174
    100
    28
    Jan 29, 2015
    @Blair

    I recently updated my UO art files to fix the riding ogre, pink water etc. After moving the new files to my UO folder--I now see distorted green squares on dirt roads.

    First picture is in the no cut, second picture is Brit Crossroads.

    Anyone else noticing this as well?

    Is there a fix to this?

    Thank you for your help.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited by a moderator: Jun 17, 2016
  8. Lithium149

    Lithium149 Grandmaster

    2,044
    1,611
    113
    Jun 27, 2015
    Weird, haven't seen that one yet!

    Out of curiousity, in what order did you apply the updates.
     
  9. a_roll_of_sushi

    a_roll_of_sushi Adept

    174
    100
    28
    Jan 29, 2015
  10. ton loc

    ton loc Master

    440
    606
    93
    May 28, 2016
  11. Serj Tankian

    Serj Tankian Adept

    154
    477
    63
    May 8, 2016
    Serj Tankian
    CHEAT CLIENT :D
     
  12. a_roll_of_sushi

    a_roll_of_sushi Adept

    174
    100
    28
    Jan 29, 2015
    This is a fix for the issue I was having with the art files.
     
    2 people like this.
  13. Sticky Whitefly

    Sticky Whitefly Apprentice

    67
    54
    18
    Nov 30, 2013
    When I launch Sallos and connect it says connection lost instantly when it should be logging in any ideas?
     
    4 people like this.
  14. FinzieMon

    FinzieMon New Member

    3
    6
    0
    Jun 23, 2016
    none yet
    Hello all , I caught the server on twitch and had to try it, the thing is when i load into the game from razor (i downloaded the launcher) and i try to maximize my screen or drag it to make it bigger the game crashes... I initially tried to connect with sallos but that was crashing instantly and i rather use sallos to play but the razor client at least let me into the sever, if anyone can help that would be great the server looks loaded with people actually doing things and i'am dying to get on here.
     
    3 people like this.
  15. a'nal

    a'nal Novice

    25
    15
    3
    Jun 12, 2015
    please... with sugar on the top! disarm righthand / disarm lefthand! QQ
     
  16. Ryu Musashi

    Ryu Musashi Master

    229
    994
    93
    Mar 28, 2015
    Ryu Musashi, Ryu, Ryubo
    please fix trinsic bank i like to call it the black pit of death due to when i recall in the screen turns all black.
     
  17. Lithium149

    Lithium149 Grandmaster

    2,044
    1,611
    113
    Jun 27, 2015
    Have you installed the fixes provided by GM Blair?
     
  18. Galth

    Galth Neophyte

    7
    2
    0
    Jul 1, 2016
    Galthran
    Is it still required that Sallos users must install the classic client from uo.com, or is it enough to use the one that the UOF launcher is downloading for you?
     
  19. Galth

    Galth Neophyte

    7
    2
    0
    Jul 1, 2016
    Galthran
    Im getting this exception:


    System.DllNotFoundException: Unable to load DLL 'Mfplat.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)
    at SharpDX.MediaFoundation.MediaFactory.MFStartup_(Int32 arg0, Int32 arg1)
    at SharpDX.MediaFoundation.MediaFactory.Startup(Int32 version, Int32 dwFlags)
    at PlayUO.Music.Play(String fileName)
    at PlayUO.PacketHandler.Handle(PacketReader pvSrc)
    at PlayUO.NetworkContext.Cycle()
    at PlayUO.Network.Slice()
    at Injection.Seed.MainA()
    at Injection.Seed.Initialize()

    Anyone knows how to fix it?

    Update: NVM, had to install https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=48231
     
  20. PekatronIII

    PekatronIII Grandmaster

    1,049
    711
    113
    Jan 9, 2015

Share This Page